MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Znalazł wspaniały wisiorek na bałtyckiej plaży. Długo się skarbem nie nacieszył

Znalazł wspaniały wisiorek na bałtyckiej plaży. Długo się skarbem nie nacieszył

Basen na Kani w Opatowie otwarty. Zobacz jak bawili się pierwsi odwiedzający [FOTO]

Basen na Kani w Opatowie otwarty. Zobacz jak bawili się pierwsi odwiedzający [FOTO]

Polecamy

Zapomniane fortyfikacje w Woźnikach zostaną odrestaurowane i udostępnione turystom

Zapomniane fortyfikacje w Woźnikach zostaną odrestaurowane i udostępnione turystom

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały

Nosiły je nasze babcie. Dzisiaj ta sukienka to modowy hit, który pokochała Cichopek

HIT DNIA
Nosiły je nasze babcie. Dzisiaj ta sukienka to modowy hit, który pokochała Cichopek